Laptopuri Secondhand

From Real Stories
Jump to navigation Jump to search

Decizia de a cumpara un lapotp/calculator/monitor este importanta. In loc sa cumperi un laptop/calculator/monitor nou de exemplu pana in 1000 - 1200 de lei, exista si posibilitatea de a cumpara unul second hand la un pret similar. Recomandarea noastra este de a cumpara de la firme specializate care vand laptop-uri/calculatoare/monitoare reconditionate, in loc de a cumpara unul nou care are performante inferioare. Firmele specializate mai mari au stocuri bogate cu laptop-uri cu preturi pentru toate buzunarele si puteti alege cu incredere ceea ce vi se potriveste beneficiind chiar de garantie, chiar de 3 ani, precum si inlocuirea produsului in 60 de zile de la achizitionare. Un laptop nou la acelasi pret are peformante inferioare, se misca mai greu si utilizarea lui poate fi anevoiasa. Inchipuie-ti ca ai de vizitat un site pe internet sau de scris un document si trebuie sa astepti 10-15 minute pana ti se incarca sistemul de operare, lucru frecvent intalnit.

Recomandari firme specializate

Puteti consulta site-ul unei astfel de firme dand click pe imaginea de mai jos pentru informatii generale, sau de contact pentru echipa de vanzari, sau pentru a alege un laptop/calculator/monitor si a-l comanda. Livrarea se face prompt in 24 de ore ambalat in cutie, cu sistem de operare preinstalat, kit instalare sistem de operare, drivere, antivirus bonus si toate cablurile aferente. Produsele firmei sunt de calitate oferind produse mai ieftine dar si mai scumpe cu disk SSD, spre exemplu. Pe pagina lor de Facebook puteti gasi promotii sau produse mai deosebite, dar care le gasiti oricum si pe site-ul companiei.

Tepe laptop second hand

Aveti grija la cumpararea unui laptop second hand de la persoane fizice de pe site-uri de anunturi. Laptop-urile pot fi intr-o conditie proasta, fapt care va insemna cheltuieli cu reparatii in viitorul apropiat. Cumpararea de la o firma specializata cu garantie de 2-3 ani este cea mai buna solutie.

Cumpara laptop/calculator/monitor second hand reconditionat:


citgrup.ro